Telefoon abonnement voor kinderen

Naast de mogelijkheden van een prepaid of sim-only is er ook de mogelijkheid voor een abonnement + toestel. Bij een mobiel abonnement voor kind krijgt u dus een aantal belminuten + een mobiele telefoon voor een vast bedrag per maand. Het grootste voordeel van een telefoonabonnement voor kinderen is dat u geen kosten hoeft te maken voor een los toestel. Een modernere mobiele telefoon kost al snel een paar honderd euro. Bij een abonnement is zo’n toestel vaak gratis of voor een relatief kleine bijbetaling inbegrepen.

Ons advies: Hi.nl

Hi is onderdeel van KPN en vanaf het eerste tijdperk van de mobiele telefonie al een grote speler met een professioneel en betrouwbaar aanbod in mobiele telefonie. Al vanaf een bedrag van rond de €20,- per maand heeft u een goed mobiel abonnement voor kind met een moderne telefoon zoals een Samsung Galaxy. mobiel abonnement voor kind bij HiHoewel de abonnementen van HI niet direct gericht zijn op kinderen geven deze abonnementen wel de perfecte bescherming voor uw kind. Zo is er de Mijn HI app waarbij u volledig het verbruik van uw kind kunt monitoren. Daarnaast kunt u op de telefoon zelf ook instellingen maken zoals het bijvoorbeeld enkel gebruik kunnen maken van internet via Wifi. Op deze manier lopen de kosten van een abonnement ook niet hoger op dan het vaste bedrag per maand. Klik hier om naar de website van Hi te gaan en kies in het menu voor ‘abonnementen’ om zelf het ideale abonnement voor uw kind samen te stellen.

Eenvoudig meerdere aanbieders vergelijken?
Gebruik onze handige abonnementen keuzehulp  voor kinderen


 

Andere telefoon abonnement aanbieders

Naast Hi zijn er natuurlijk nog vele andere aanbieders van telefoon abonnementen voor kinderen. Vele aanbieders hebben alleen de modernere toestellen welke vaak vrij duur zijn per maand. Als u graag wat goedkoper uit wilt zijn voor uw kind dan staan hieronder nog 4 aanbieders welke voor een nette prijs u een prima abonnement kunnen aanbieden.

Kind-mobiel combi

Kind-Mobiel

Nog geen € 5,- per maand* inclusief belminuten en een toestel. Ultieme bescherming voor kind.Meer info over Kind Mobiel combi abonnement >

telefoon abonnement bij Tele2

Tele 2

Een modern toestel vanaf € 20,- per maand* en een bel en sms bundelMeer info over een Tele2 abonnement >

Mobiel abonnement voor kind bij Telfort

Telfort

Goedkoop bellen met Belbewust en de modernste smartphones voor kinderen*Meer info over een Telfort abonnement >

Mobiel abonnement voor kind bij Belsimpel

Belsimpel

Goedkoop bellen met Belbewust en de modernste smartphones voor kinderen*Meer info over een Belsimpel abonnement >