Mobiele telefoon voor kind – Los toestel

Kiest u voor een sim only of een prepaid dan is een toestel ook noodzakelijk voor uw kind. Tegenwoordig zijn er eigenlijk nog 2 categorieën in telefoons. Er zijn telefoons met apps, en zonder apps. Deze zogenaamde apps zijn kleine programmaatjes die u zelf kunt toevoegen aan het toestel van uw kind. Als u op internet de Google playstore op zoekt dan krijgt u hier nog meer inzicht in. De toestellen mét apps zijn vaak gewild onder de tieners maar zijn vaak ook van een hogere prijsklasse. Hieronder hebben wij voor u een aantal mogelijkheden in mobiele telefoons voor kinderen. Deze telefoons zijn niet speciaal gemaakt voor kinderen maar vaak is een goedkoop toestel voorzien van minder mogelijkheden.

Duurdere telefoon of Smartphone voor uw kind

Indien u wat meer geld wilt uitgeven aan een mobiele telefoon voor uw kind dan kunt u kiezen voor een smartphone. Los-toestel.com is een zeer geschikte aanbieder van losse toestellen voor uw prepaid. De service en ervaring van Los-Toestel geeft u vele mogelijkheden voor een mobiele telefoon voor uw kind of tiener.Smartphones voor weinig geld of gratis

Een smartphone is vaak duur. Door de vele jaren ontwikkeling, de nieuwste snufjes en de snelle processors is de prijs dus vaak hoog. Toch is het niet altijd nodig om direct veel geld neer te leggen voor een smartphone. Zo zijn er voldoende abonnementen waarbij u een smartphone er gratis bij krijgt, of tegen een geringe betaling. Echter zijn dit vaak ook de wat duurdere abonnementen waarbij het maandbedrag dus naast de belminuten ook de kosten van het toestel vergoeden. Sommige abonnementen zijn wel goedkoper en bieden toch smartphones. Deze smartphones zijn dan niet van het de merken Apple of Samsung maar van bijvoorbeeld LG of Sony. Deze toestellen vallen in een goedkopere categorie en kunnen dus goedkoper aangeboden worden. Bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement met smartphone.