Prepaid voor kind

Bij de keuze van een mobieltje voor uw kind heeft u de mogelijkheid om prepaid bellen toe te passen. Bij deze vorm zijn er geen vaste abonnementskosten en betaalt u vooraf een bedrag wat dan als tegoed wordt toegevoegd op de simkaart in de telefoon. Dit bedrag is zelf te bepalen in vaak vaste bedragen van 5, 10 of bijvoorbeeld 25 euro. Deze manier van mobiele telefonie wordt vaak bij kinderen toegepast die zelf betalen voor hun belkosten. Door middel van prepaid ervaart het kind zeer goed wat mobiel bellen kost. Bekijk hieronder de aanbieders van prepaid voor kind:

Prepaid voor kinderen

Prepaid Simyo voor kind Prepaid KPN voor kind prepaid bij Telfort
Aanschaf € 5,- € 4,99 € 5,-
Beltegoed € 7,50 € 10,- € 10,-
Bellen per minuut (vast of mobiel) € 0,10 € 0,30 € 0,30
SMS € 0,10 € 0,16 € 0,10
Meer info Meer info Meer info

 

Simyo.nl – Alle controle via Mijn Simyo

Prepaid voor kinderen bij simyo.nlOverzichtelijk met eigen inlog op Mijn Simyo kunt u alles bijhouden en bijstellen. Bel, Sms en internet voor 1 vast tarief. Opwaarderen kan via Mijn Symyo of via de mobiele telefoon. Eventueel een extra bundel voor internet is mogelijk
Meer info over Simyo prepaid >

 

Telfort – Prepaid

Telfort prepaid voor kinderenGratis geld? Bij Telfort krijg je meer beltegoed dan de simkaart je kost. Als dat geen mooi aanbod? Profiteer van de lage prijzen en de eenvoudige manier van opwaarderen via uw eigen login.
Meer info over Telfort prepaid >

 

KPN – Prepaid

kind-mobiel-kpnKPN is misschien wel het betrouwbaarste netwerk van Nederland. Al jaren lang is KPN door praktisch het hele land een super provider. Bij KPN prepaid betaal je niet per minuut, maar per seconde. En je beltegoed is onbeperkt houdbaar, wat wil je nog meer?
Meer info over KPN Prepaid >

 

Direct een prepaid telefoon voor kind?

Klik hier voor de losse toestellen gesorteerd op prijs.

Wilt u liever zelf direct een toestel kunnen kiezen bij een gerenommeerde aanbieder? Ritel is een zeer geschikte aanbieder van losse toestellen voor uw prepaid. De service en ervaring van Ritel geeft u vele mogelijkheden voor een smartphone voor uw kind of tiener.