Sim only voor kinderen

Sim only is niets anders dan een abonnement zonder toestel. U ontvangt dus een simkaart welke u zelf kunt plaatsen in uw eigen toestel wat u voor uw kind aanschaft of eventueel nog heeft liggen. De voordelen van een sim only voor kinderen zijn vaak de lage belkosten. Bij een abonnement + toestel krijgt u vaak ene toestel gratis bij het abonnement. Dit toestel betaalt u dan natuurlijk verspreidt over de looptijd van het abonnement. Bij een sim-only zijn er geen ‘gratis’ toestellen en zijn de abonnementskosten lager. Heeft u dus al een toestel of schaft u deze los aan dan is een sim only voor kinderen het beste. Bekijk hieronder de aanbieders:

Kies uit de beste sim-only voor kinderen

Youfone

 

Simpel

 

Simyo

 

Tele2

 

aansluitkosten € 14,95 € 20,- € 14,99 € 15,-
kosten per maand € 7,50 € 7,50 € 13,- € 11,-
belminuten 100 125 100 100
data 2 GB 2 GB 1 GB 2 GB
bellen buiten bundel € 0,30 € 0,31 € 0,31 € 0,31


Simpel.nl – Speciale sim-only voor kinderen

Sim only voor kinderen bij simpel.nlAl vanaf € 7,50 per maand zijn er sim only abonnementen bij simpel.nl. Als ouder heeft u controle over de belkosten en heeft uw kind de mogelijkheid om bij het bereiken van het bellimiet alsnog 3 van tevoren geselecteerde personen te bellen.
Meer info over Simpel >

 

Simyo – Betrouwbaar en lage prijzen

Sim only voor kinderen bij SimyoBij Simyo denken ze met je mee, dat doen ze via de extra handige Mijn Simyo. Login en je kunt alles in de gaten houden. Bekijk het belgedrag, het aantal minuten wat er nog over is, en natuurlijk ook de kosten. Bepaal vervolgens zelf of het belplafond eventueel nog hoger moet om hoge kosten te vermijden.
Meer info over Simyo >

 

Youfone.nl – Alle controle via MyYoufone

Sim only voor kinderen bij simyo.nlMet de laagste bundelprijzen van Nederland is Youfone een zeer interessante aanbieder. En omdat je nu ook zelf een belplafond kunt instellen, en het verbruik eenvoudig kunt volgen op MyYoufone is Youfone de nr 1 bij Kind Mobiel. En dat alles al vanaf € 4,- per maand.
Meer info over Youfone >

 

Tele2 – Eenvoudig samenstellen en monitoren

Sim only voor kinderen bij Tele2Via MijnTele2 heb je inzicht in je verbruik en kun je overzichtelijk zien hoeveel je van je bundel verbruikt hebt. Daarnaast kun je bijhouden of je kosten buiten de bundel hebt gemaakt en heb je inzicht in je facturen en de betaalstatus daarvan. Ook kun je productinstellingen wijzigen en bijvoorbeeld servicenummers blokkeren of een doorschakeling invoeren. Je kunt dit ook allemaal regelen in de handige Tele2 app.
Meer info over Tele 2>


Sim only voor kinderen of Prepaid voor kinderen?

Bij sim only voor kinderen kiest u er voor om een vast bedrag per maand te betalen om zo een gespecificeerd aan belminuten per maand te ontvangen. Komt u er nu achter dat dit teveel of te weinig belminuten zijn dan kunt u uw bundel van sim only verhogen of verlagen. Soms is dit niet mogelijk of merkt u dat het verbruik per maand nog aardig verschillend is. Dan is het wellicht beter om prepaid voor kinderen te nemen.

Bij deze vorm van telefonie werkt u met een tegoed wat u van tevoren ‘stort’ op de simkaart. U zet bijvoorbeeld € 5,- op de simkaart en uw kind kan dan voor € 5,- bellen. Is het beltegoed op dan waardeert u dit eenvoudig weer op. Ontdek hier nog meer voordelen van prepaid voor kinderen.