Kind-mobiel Combi abonnement

Kind telefoonDe optimale combinatie van een veilige eerste ervaring met telefonie voor kinderen kunt u zeer goedkoop krijgen met het Kind-mobiel combi abonnement. We geven u de mogelijkheid om vanaf nog geen € 5,- per maand* te genieten van een eenvoudige mobiele telefoon met toch voldoende mogelijkheden voor uw kind. Daarnaast voorzien wij u ook van een modern en veilig abonnement met belminuten inbegrepen. En voor slechts een paar euro per maand meer kunt u ook sms-en en internet toevoegen.

Stap 1: Kies een toestel

Deze combinatie bestaat uit een prepaid toestel via Castle.nl. Klik hier om uw keuze te maken uit de goedkopere toestellen. Om onder de € 5,- per maand* te blijven kunt u kiezen voor een toestel rond de € 20,-*. U bestelt dit toestel eenvoudig via Castle.nl met lage verzendkosten.

Stap 2: Kies uw abonnement

Omdat u reeds een toestel heeft gekozen hoeft u dus niet voor een abonnement te gaan maar kunt u een sim-only nemen. Klik hier voor onze sim-only aanbieders. Zo heeft u bij Simpel.nl al een sim-only van € 2,50 per maand*.

Stap 3: Ontdek uw voordeel

Indien u voor de bovenstaande opties zou gaan dan heeft u een toestel van nog geen € 24,-* inclusief verzendkosten. Dat is bij een duur van 2 jaar, wat een standaard abonnement ook is, slechts 1 euro per maand* zijn. Kiest u voor Simpel.nl dan betaalt u € 2,50 per maand*. De eenmalige administratiekosten van € 20,-* van Simpel.nl dient u natuurlijk wel direct te betalen. Echter als u deze kosten evenals het toestel en de sim-only ook zou verdelen over 24 maanden dan bent u voor onder de € 5,- per maand* voorzien van een leuke telefoon en alle gemakken en veiligheid van Simpel.nl voor uw kind.

* Kosten kunnen afwijken door veranderingen van de desbetreffende aanbieder. Bekijk de website van de aanbieder voor de actuele prijzen