Maak kans op een LG K4 Smartphone!

Kind Mobiel viert feest. 22 Mei 2013 zijn wij begonnen met deze website en we bestaan dus 5 jaar! Reden voor een feestje én een leuke actie. In samenwerking met Simyo maak je nu kans op een smartphone! We hebben hiervoor de nieuwe LG K4 smartphone gekozen. Een instap model welke perfect is als een eerste telefoon voor je zoon of dochter.

Hoe maak je kans?

Sluit tussen 10 mei en 30 juni een sim-only abonnement af bij Simyo door op deze link te klikken. Welk sim-only abonnement maakt eigenlijk niet uit, zolang je het maar bij Simyo afsluit. Vul vervolgens het formulier hieronder in met je naam, mailadres, datum van afsluiten en een bewijs van je nieuwe sim-only abonnement bij Simyo. Makkelijk toch? Lees hieronder alle voorwaarden van deze actie.

Simyo nu extra voordelig.

Als kans maken op een nieuwe telefoon nog niet genoeg voor je is. Dan kan Simyo je nog helpen met een te gekke deal. Tussen 7 mei en 31 juli verlagen ze tijdelijk de prijs van de Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB. Stap je in die periode over op een van deze bundels? Dan hou je de korting zolang je deze nieuwe bundel aanhoudt.

Win een LG K4 smartphone

Hoe zit het met deze prijsverlaging na 31 juli? Goed nieuws! De actie met de prijsverlaging is tijdelijk, maar je bepaalt zelf hoe lang de korting duurt. Hoe dat zit? Zolang jij je internetbundel niet aanpast, betaal je hiervoor het tarief van deze actieperiode. Ook na 31 juli betaal je dan de lagere prijs voor de internetbundel!

Pas je de bundel daarna wél aan? Dan kun je niet meer terug naar de bundel met de actieprijs. Overigens geldt dit niet voor je belbundel. Die kun je gewoon aanpassen, want dit staat volledig los van de prijs van je internetbundel.

Wil je direct meer over deze actie weten én kans maken op die LG K4?
Klik dan op deze link!


Vul hier je gegevens in:

  Voorwaarden Winactie LG K4

  • Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan deze actie.
  • De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.
  • Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
  • De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
  • De winnaar wordt binnen 10 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
  • Kind Mobiel kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
  • Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
  • Prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  • De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Kind Mobiel voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
  • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Kind Mobiel.
  • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
  • Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
  • Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Kind Mobiel via het contactformulier