Nóg betere vergelijkers voor telefonie voor kinderen

Kind-Mobiel is onlangs volledig vernieuwd met een nieuwe website in een nieuw jasje. Daarnaast hebben we ons aanbod beter afgestemd op telefonie voor kinderen en hebben we ook 2 topvergelijkers geïntroduceerd. Sinds vandaag zijn deze vergelijkers volledig in werking en ook volledig aangepast op een abonnement of sim-only voor kinderen.

abonnement-vergelijker

Keuzehulp abonnement

In de abonnementen vergelijker hebben we rekening gehouden met natuurlijk lage maandlasten, een eerste mobiele telefoon mag natuurlijk niet teveel kosten. We weten immers dat kinderen niet altijd even zuinig om gaan met een telefoon helaas, daarom kiezen veel ouders voor een niet té duur abonnement. Wij hebben ze op een rijtje gezet met maandlasten van maximaal € 17,-. Maar er staan al abonnementen bij, inclusief toestel, vanaf € 11,- per maand.
Ontdek hier onze keuzehulp abonnementen voor kinderen.

Keuzehulp sim-only

Bij de sim-only vergelijker hebben we eigenlijk niet veel anders gedaan dan bij de voorgaande, maandlasten zijn ontzettend belangrijk. Bij deze vergelijker hebben we ook gekeken naar de belminuten van de zoon of dochter. Zo hebben we een minimum van 50 minuten aangehouden, zodat de kosten niet de pan uit rijzen.
Profiteer hier van onze eenvoudige keuzehulp sim-only.