Standaard 150 belminuten bij Telfort

De lente is begonnen, hoewel het buiten soms nog herfst lijkt. Toch genoeg reden voor sommige providers om de standaard bundels eens te bekijken. Een opvallende willen we graag even met je delen. Dat zijn de sim-only bundels van Telfort. Zij hebben namelijk besloten om standaard 150 belminuten er in op te nemen.

Telfort sim only voor kinderenVanaf nu heb je dus niet meer de keuze om geen belminuten of minder belminuten te nemen. Voor een vast bedrag per maand heb je dus altijd 150 belminuten. Voor uw zoon of dochter moet dit ruim voldoende zijn, communiceren gaat namelijk bijna niet meer telefonisch. Veel informatie gaat er immers over ‘de app’ zoals whatsapp of facebook messenger. Toch behouden ze bij Telfort ook de optie om voor onbeperkt bellen te kiezen.

Vervolgens kies je bij die 150 belminuten nog een juiste databundel en je klaar. En hou je nou nog belminuten of data over aan het einde van de maand? Dan kun je die 2 maanden lang meenemen. Zo kun je altijd een beetje extra overhouden voor tijdens de vakantie of in de drukke decembermaand.

Ga naar Telfort en ontdek de nieuwe sim only bundels voor je kind.