Sunday sale – De beste aanbiedingen van deze zondag

Goedemorgen, ook al aan het genieten van de eerste zonnestralen? Vandaag lijkt het alsof de lente is begonnen en de verlangens om weer heerlijk buiten te leven kruipen naar boven. Totdat het zo ver is, is het misschien het ideale moment om nog even binnen, lekker warm, te shoppen online. En misschien ben je wel aan het kijken voor een smartphone voor je kind? Op deze sunday zetten we een aantal leuke aanbiedingen voor je op een rijtje.

Sunday Sim only aanbieding van Youfone

Youfone heeft momenteel één van de beste aanbiedingen op sim only gebied. 2GB internet en 100 belminuten/sms voor maar € 7,50 per maand. Wel even de aansluitkosten van € 14,95 maar daarna dus een vast laag bedrag per maand voor een aardig grote bundel. 4G internet via het betrouwbare KPN netwerk, dat zijn de voordelen van Youfone!

Sunny Prepaid aanbieding van Simyo

Wil je dat je zoon of dochter begint met een prepaid toestel? Dan is de prepaid van Simyo een perfecte oplossing. Betaal eenmalig € 15,- en je ontvangt een nieuwe simkaart met € 22,50 beltegoed. De simkaart kost je verder niets en deze krijg je ook nog eens gratis thuisgestuurd. Geef je zoon of dochter zelf de verantwoordelijkheid over het gebruik van de telefoon en ga voor een Prepaid van Simyo. Enne, heb je nog geen telefoon voor je kind? Bekijk hier onze losse toestellen.

Summer Toestel + abonnement aanbieding bij Hollangs nieuwe

Abonnement voor kind Hollands NieuweEen telefoon + abonnement voor een vast bedrag per maand. The full package krijg je voor een scherpe prijs bij onder andere Hollands Nieuwe. Kijk maar eens naar de Samsung Galaxy J5. Een perfect toestel om mee te beginnen met onder andere 13 MP camera, 16 GB geheugen (uitbreidbaar) en Android 7.0. Een lekkere bundel van 1000 MB/minuten/sms er bij en dan zit je op € 15,- per maand. Betaal de eenmalige kosten van € 16,45 en binnen een paar dagen is je kind mobiel. Ontdek alle aanbiedingen van Hollands Nieuwe