Herfst: zorg dat je je kind kunt bereiken

De laatste zomerdagen hebben we deze week gehad, en nu moeten we er echt aan geloven. Het is herfst! Langzaam gaat de verwarming thuis weer aan, en gaan de regenpakken weer uit de kast. En dan beginnen ook de struggles om je zoon of dochter dat regenpak aan te laten doen. Want dat kan écht niet…aldus je zoon of dochter.

Naast dat regenpak zijn er ook wat andere zaken waar je rekening mee moet houden in de herfst. Zo zal het niet lang meer duren of je kind mag weer in het donker naar school fietsen. En blijven ze een keer bij een keer bij een vriendje of vriendinnetje dan is het ook ’s avonds weer in het donker naar huis. Maar mocht je kind dan toch een platte band krijgen onderweg, zorg dan dat ze je kunnen bereiken. Kind mobiel heeft de beste sim-only en abonnementen op een rijtje staan. Het voordeel van een sim-only of abonnement is dat je zoon of dochter je altijd nog kan bereiken. In tegenstelling tot een prepaid.

Maak de herfst wat veiliger dus voor je zoon of dochter en profiteer van de lage sim-only en abonnementsvormen die geschikt zijn voor jouw kind!