Het is Zomer! Zijn jouw kids bereikbaar?

Daar is ze dan, de Zomer! Na een best lekker voorjaar is het nu echt weer die tijd van het jaar. Nog maar even en de zomervakanties beginnen weer. Dé periode voor je zoon of dochter om met de klasgenootjes lekker te genieten bij het lokale zwemparadijs, of gaan chillen op de camping. Ideaal toch? Maar kan jou kind je bereiken als er echt iets aan de hand is?

Maak je geen zorgen, vaak heeft 1 van de andere kids een telefoon bij zich, en kunnen ze bij de kassa van het zwembad vast ook wel een belletje plegen. Maar nu komt wel het lastige, wat was ook al weer het mobiele nummer van pa of ma. Zorg er dus voor dat als je zoon of dochter geen smartphone heeft dat ze wel even het nummer van pap of mam uit het hoofd leren of even op een briefje meenemen in een tas of portemonnee. Zo kunnen ze bij die lekke fietsband, of als ze toch de zwembroek zijn vergeten, snel even bellen.

Mocht je het toch handiger vinden dat ze mobiel bereikbaar zijn? Lees dan hier onze tips of bekijk direct de beste sim-only, prepaid en abonnementen. Geniet van de zomer!