Telefoon + abonnement voor € 14,- per maand

Opzoek naar een totaal pakket voor je zoon of dochter? Bekijk dan eens de deals van Ben. Zij hebben perfecte combinaties van smartphones in combinatie met een data en bel abonnement.

Nieuwe Huawei of Refurbished iPhone

Ben telefoon + abonnement iPhoneVoor maar € 14,- per maand krijg je 100 belminuten en 1000 MB aan data. En vervolgens kun je de keuze maken uit een nieuw toestel of een refurbished voor je kind. Het nieuwe toestel is de Huawei P8 Lite, een sterk toestel wat draait op Android. Heb je liever dat je zoon of dochter begint met een iPhone? Dan is er de Apple iPhone 5s in de refursbished uitvoering. Oftewel een gebruikt toestel, maar compleet gecontrolleerd, krasvrij, originele Apple lader, kabel en oordopjes. Daar bovenop ontvang je 24 maanden garantie en een minimale batterij capaciteit van 90%.

Een instapmodel van Samsung of LG

Heb je liever dat je zoon of dochter begint met een wat goedkoper en eenvoudiger toestel, ga dan voor de Samsung Galaxy J3 of de LG K10. Beide goede smartphones maar wellicht iets minder erg in de kosten als je kind helaas de telefoon een keer kwijtraakt of kapot heeft. Tip: maak vantevoren afspraken over wat de gevolgen zijn als de smartphone een keer stuk of verloren raakt. Deze Samsung en LG zijn per maand nét iets goedkoper dan de Apple of Huawei.

Ontdek hier alle smartphones met abonnement van Ben.