All I want for Christmas is Youfone

Nog maar een aantal weken en dan is het kerstfeest begonnen. 2,5 dag jezelf voorzien van de lekkerste kerstmaaltijden, drankjes, cadeautjes en natuurlijk samen zijn met je familie. Kind-mobiel hoopt dat iedereen een hele mooie en fijne kerst kan hebben dit jaar. Om alvast een beetje in de stemming te komen gaan we tot aan kerst een aantal telefonie aanbieders voor je uitlichten. En vandaag bijten we de spits af met Youfone.

10 euro Image Banner 250x250

Steeds meer succes sinds 2008.

Youfone is in 2008 begonnen met het aanbieden van sim-only abonnementen. Sinds het begin streeft Youfone naar een zo duidelijk mogelijk aanbod. Eenvoud, gemak en keuzevrijheid staat centraal bij ze en de klant is koning.
Dat youfone een ideale aanbieder is voor kinderen dat weet niet iedereen. In de eigen inlog-omgeving MyYoufone kun je namelijk eenvoudig een belplafond en datalimiet instellen. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en blijven de kosten binnen de perken, precies zoals jij het wilt. Youfone maakt gebruik van het KPN Premium netwerk, waardoor je zoon of dochter dus eigenlijk altijd goed bereikbaar is. Meer weten over Youfone? Ontdek het hier.