Verleng je Sim only en ontvang extra voordeel

Sim only verlengenHeeft je zoon of dochter al bijna 2 jaar een sim only, dan is het tijd om te gaan verlengen. En dat kan nu dus al. Bij veel aanbieders van sim only kun je al een paar maanden vantevoren verlengen.

Verlengen heeft vaak meerdere voordelen dan overstappen naar een andere provider. Je kunt natuurlijk eerst eens op onze sim-only pagina kijken welke aanbieder de beste tarieven heeft. Maar denk er ook aan dat vele aanbieders een verleng aanbod hebben. Dit kan een korting zijn op de maandelijkse kosten, maar soms ook zelfs een verdubbeling van je data. Zo krijg je dus voor hetzelfde bedrag, of minder, dus voor meer waar voor je geld.

“Geen gedoe met nieuwe contracten en het stop zetten van huidige.”

Naast de concrete voordelen van kosten en hoeveelheid data is het niet nodig om bij verlengen over te stappen. Geen gedoe met nieuwe contracten en het stop zetten van huidige. En misschien nog wel het aller mooiste, je hoeft bijna niets te doen. Je kunt de simkaart van je kind lekker laten zitten in de telefoon, en het telefoonnummer blijft gewoon hetzelfde. Makkelijk toch? Het enige wat je moet doen is even naar de website van de provider gaan, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet op onze sim only verlengen pagina. Zo eenvoudig kan het zijn! Ontdek of jouw zoon of of dochter nu al kan verlengen en geniet van de voordelen!