Sint-Mobiel helpt Sinterklaas dit jaar

Sint-MobielSint-mobiel is ook dit jaar het digitale hulpje van Sinterklaas. Vraagt uw zoon of dochter een mobiele telefoon aan Sinterklaas dan helpt Sint-Mobiel hem met de juiste keuzes maken. Sint-Mobiel van Kind-Mobiel heeft voor de Sint hieronder alles tips op een rijtje staan om de beste keuzes te maken bij het kiezen van een mobiele telefoon voor kinderen. Mocht u willen weten waar Sinterklaas dit jaar mee rekening kan houden dan kunt ook u deze onderstaande tips van Sint-Mobiel eens bekijken.

 

Heeft u al een telefoon voor uw kind?

Vraagt uw zoon of dochter een telefoon aan Sinterklaas dan wil de Sint graag weten of u deze al in huis heeft. Zijn zwarte Pieten kunnen dan namelijk opmaken dat een Sim-only al volstaat. Is er dus nog een oude mobiel van papa of mama die het kind mag gaan gebruiken dan is er voordelig sim-only abonnement voor kinderen.

Een nieuwe telefoon

Mocht u ook een telefoon voor uw zoon of dochter nodig hebben dan kan Sinterklaas op zoek gaan bij de abonnementen en de losse toestellen. Bij een los toestel gaat het enkel om de telefoon en kan de Sint hier nog een prepaid of sim-only aan toevoegen. Bij deze laatste variant is de Sint voor slechts € 5,- per maand al klaar, inclusief belminuten en een telefoon.