Telefoon van het jaar

2014 Komt bijna ten einde en wij bij Kind mobiel zijn blij dat we in 2015 alweer richting ons 3e jaar gaan als experts op het gebied van telefonie voor kinderen. Daarom vinden we het ook tijd worden om onze expertise te gebruiken om nu dé telefoon voor kinderen te kiezen.
De telefoon van het jaar is dan ook de Samsung Galaxy Young 2 geworden.

Samsung-Galaxy-Young-2-186x300Deze telefoon heeft eigenlijk alles in huis om u kind te laten wennen aan een moderne smartphone. De Young 2 is een Android gestuurd toestel waarop dus alle moderne apps geinstalleerd kunnen worden. Daarnaast heeft dit toestel een scherm van 3,5 inch welke in vrijwel iedere broekzak past. Door dit handzame formaat is de kans ook kleiner dat het scherm zal breken bij een val. Het kleine scherm gebruikt ook minder stroom en de accu van dit toestel gaat dus ook vele malen langer mee dan een moderne grote smartphone. En tot slot is de lage prijs van dit toestel misschien wel de doorslag gevende factor. Een moderne smartphone voor kinderen voor deze prijs maakt de Samsung Galaxy Young 2 het toestel van het jaar 2014 volgens Kind Mobiel.

Benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden van deze smartphone? Bekijk hier de Samsung Galaxy Young 2

Naast los bestellen van het toestel kunt u er ook voor kiezen om de telefoon van het jaar ook te bestellen met een abonnement. Voor u hebben we alvast hieronder een overzicht gemaakt.