Nieuw jaar, nieuwigheden op Kind Mobiel

Als eerste wensen wij iedereen namens Kind Mobiel natuurlijk een phonetastisch nieuw jaar! Wat heeft u met de jaarwisseling gedaan? Lekker voor de buis gehangen, of met vrienden een gezellige avond gehad? We zijn in ieder geval allemaal van jaar gewisseld naar 2015. Een jaar waarin er ook een aantal nieuwe telefoons en nieuwe technieken op de markt gaan komen.

modulaire-telefoon-300Één daarvan is toch wel opvallend, en wellicht ook interessant voor uw zoon of dochter. Het gaat hier om de modulaire telefoon. Een telefoon met aan de voorkant een normaal scherm, maar aan de achterkant een loze ruimte. Deze loze ruimte kan opgevuld worden met talloze ‘stukje’s telefoon. Je kunt het eigenlijk zien als een soort van prikbord met 100 gaatjes. In deze gaatje prik je vervolgens de onderdelen van je telefoon. Wil je een grote batterij, dan prik je er een batterij in van 50 gaatjes groot. Maar heb je liever een kleinere batterij, dan prik je er een kleinere batterij in van bijvoorbeeld 30 gaatjes groot. En hou je van fotograferen, dan zet je een grote lens achterop, maar dit betekent dan wel weer minder ruimt voor bijvoorbeeld een sterke processor. Enz. enz.

Op die manier is het dus mogelijk om zelf de perfecte telefoon samen te stellen, maar ook om tussendoor te wisselen. En nog een voordeel, onderdelen kunnen makkelijk(er) vervangen worden. Google zegt zelfs om met een basistelefoon te komen vanaf € 50,-. Vervolgens kies je zelf nog de juiste onderdelen en je hebt de perfecte smartphone voor kinderen. Hou onze website in de gaten!