Prepaid steeds grotere internetbundels

Misschien ken je prepaid nog van vroeger. Een opwaardeerkaartje halen bij de supermarkt, en dan had je na een hoop gefreubel meer beltegoed. En zo’n 20 jaar na de komst van prepaid is het nu weer hot!

mobiele-telefoon-voor-kind-simkaartVaak kopen papa of mama een eerste telefoon voor zoon of dochter, en dan is het kiezen tussen een maandelijks bedrag (sim-only en abonnement), of een beltegoed. De voordelen van een beltegoed is dat het kind heel bewust is van zijn/haar belgedrag doordat ze direct weten hoeveel beltegoed ze verbruikt hebben, en hoeveel er nog aan saldo is. Een prepaid is daarom ook vaak geschikt voor kids die zelf hun telefoonverbruik betalen.

Maar hoe zit het dan met internetten op je telefoon met prepaid? Eigenlijk heel eenvoudig. Je betaal voor een bundel met je beltegoed. Neem je dus 10 euro beltegoed dan kun je voor 5 euro een internetbundel aanschaffen van bijvoorbeeld 500 mb. Zijn de 500 mb’s verbruikt, dan kan er weer een nieuwe bundel aangeschaft worden.

Er zijn verschillende bundels, zo kun je bij Simyo kiezen tussen 150, 500 of 1000mb. Hieronder een overzichtje van de huidige tarieven bij Simyo.

Small

Medium

Large

150 MB 500 MB 1000 MB
€ 5,- € 7,50 € 10,-
€ 1,- = 30 MB € 1,- = 66 MB € 1,- = 100 MB

 

Heb je interesse in een prepaid voor je kind bij Simyo? Bekijk hier dan de mogelijkheden