Wat is de beste surprise van Sint Mobiel

Hoor wie klopt daar kinderen? Of stuurt de Sint tegenwoordig ook gewoon een appje. Even een selfie vanaf het dak samen met de pieten of even op pinterest nog leuke inpaktips verzamelen. Jazeker, Sint gaat ook met de tijd mee. En de twee kaatsenballen in een net zijn allang vervangen door tablets, hoverboards en ook zeker mobiele telefoons. Hoewel de kids er niet meer in geloven als ze 10 of 11 jaar zijn, vinden ze de goedheiligman maar al te lief als er een nieuwe smartphone uit die o zo leuke surprise tevoorschijn komt.

logo-sintOk, bij Kind-Mobiel weten wij ook dat Sinterklaas een van de leukste dagen van het jaar is. En waarom? Gezelligheid en natuurlijk de kadootjes. En ga je je zoon of dochter een eerste telefoon geven dan is Sinterklaas misschien wel een perfecte tijd. Doe je aan surprise dan zal je kind versteld staan als ze eindelijk dat doosje zien van die te gekke Samsung of mooi LG telefoon. Vol verwachting klopt hun hart en openen ze snel het doosje om te kijken hoe shinny deze nieuwe phone is. Hoe leuk is het dan als ze geen telefoon maar een klein briefje vinden.

Waarschijnlijk vind hij of zij dit niet zo leuk maar kun jij wel even op dat briefje in het kort uitleggen hoe de zoon of dochter omgaat met een telefoon. Want wees eerlijk, ben je ook niet bang dat de telefoon al binnen een paar dagen verloren is, een barst in het scherm en een pepernoten dure rekening in je inbox waait? Juist, daarom dat briefje. En schrijf onderin waar ze dan de telefoon kunnen vinden. Sluit het briefje af met Groetjes Sint & Piet, en ik weet zeker, je zoon of dochter vergeet dit niet.

Groetjes van Sint Mobiel