Iphone voor je kind. Te duur? Nee hoor

Je kent het vast wel. Je zoon of dochter ‘zeurt’ al maanden over een telefoon. Wanneer krijg ik nou een iPhone pap? Echt iedereen in de klas heeft een iPhone mama…

Geef toe, dit hippe toestel is hot. En dus moet en zal je kind er ook een hebben. Maar is dat wel verstandig zo’n dure telefoon? Ja, dat is eigenlijk best verstandig. De iPhone is een stuk duurder dan menig ander toestel, maar dan krijg je ook wat. Apple maakt al jaren betrouwbare toestellen welke draaien op het IOS systeem. Een systeem wat stukken betrouwbaarder is dan bijvoorbeeld Android of Windows. Alle apps op een iPhone vallen onder het strenge toezicht van Apple en dienen aan zware beveiligings-eisen te voldoen. Daarnaast heeft een iPhone ook een krachtige processor en een snel geheugen wat er voor zorgt dat de gemiddelde iPhone langer meegaat dan menig andere smartphone.

En dat is dan ook wat we graag willen laten zien bij Kind-Mobiel. Iphones krijgen namelijk vaak een 2e leven nadat iemand er klaar mee is. Vele telefoonabonnementen lopen 2 jaar lang terwijl een iPhone best langer mee kan gaan dan 2 jaar. Toch zijn er genoeg mensen die na de 2 jaar weer kiezen voor een nieuwe telefoon. En wat gebeurt er dan met die vorige iPhone? Die verkopen ze of leveren ze in bij de telefoonwinkel.

Telefoon Discounter is een expert in 2de hands iPhones en verzamelt deze en laat ze volledig opknappen door echte iPhone experts. Zo worden de telefoons volledig ge-reset en helemaal van binnen en buiten nagekeken. Zodra de telefoon weer 100% in orde is verkopen ze deze weer. Deze opgeknapte telefoons noemen ze ook wel refurbished wat een term is voor het opknappen van van alles. Zo kun je een iPhone 5c al vanaf €219,- kopen op Telefoondiscounter.nl. (Her)ontdek alle toestellen van Apple en je zult zien dat een eerste telefoon voor zoon of dochter best een iPhone kan zijn.