Tip: Oude telefoon voor uw kind

Bent u op zoek naar een (eerste) telefoon voor uw zoon of dochter? Voordat u op onze website de juiste vorm van telefonie voor kinderen ontdekt, kunt u misschien eerst uw kasten uit struinen op zoek naar een oude telefoon. Of deze telefoon nu wel of niet werkt is niet zo belangrijk. Pak deze met een mooi papiertje in en

geef deze aan uw zoon of dochter. Als uw zoon of dochter dan een mooie nieuwe telefoon verwacht, en u komt met deze oude telefoon aan dan zal er natuurlijk wel wat teleurstelling zijn.

Oude telefoon voor kindOké, dit klinkt misschien een beetje sneu, maar het is de perfecte start van een goed en verantwoord gebruik van uw kinds eerste telefoon. Zodra ze teleurgesteld zijn over dit toestel kunt u natuurlijk het nieuwe toestel geven met direct de afspraak dat ze heel zuinig om gaan er mee, en dat met u afspreken hoeveel, wanneer en met wie er gebeld, ge-appt en ge-internet mag. Houden ze zich niet aan de afspraak, dan neem u de nieuwe telefoon af, en geeft u het oude toestel weer aan ze. Uw kind zal maar al te graag natuurlijk de nieuwe telefoon willen hebben.

Tot slot nog de tip; met oude telefoon bedoelen we niet uw vorige iphone, maar echt een oud toestel welke nog niet geschikt is voor internet, whatsapp of andere apps. Kijk gerust eens op een tweede hands website hiervoor.