Back2School bij Kind Mobiel!

Start het nieuwe schooljaar met een nieuwe telefoon

Dus je hebt de knoop doorgehakt, je zoon of dochter krijgt dit schooljaar een nieuwe/eerste telefoon? Nadat je de juiste afspraken hebt gemaakt met je zoon of dochter ben je klaar om een keuze te maken. Gaat het een telefoon met abonnement worden, of heb je nog een goed toestel voor je zoon of dochter en is een sim-only of prepaid een goede optie. Of misschien koop je wel een los toestel voor je kind en kies je daar de juiste vorm van telefonie bij. Wat het ook gaat worden, wij hebben voor jou de beste back to school aanbiedingen op een rijtje staan.

Back2School: Telefoon met abonnement

Als eerst de aanbiedingen voor een telefoon met abonnement. Laten we beginnen met Telfort, want die heeft een paar mooie toestellen voor een vast laag bedrag per maand. Inclusief data en belminuten. Onder de €20,- p.m. heb je al een mooie LG, Huawei of Samsung te pakken. En ga je voor een iets hoger bedrag per maand dan heb je bijvoorbeeld een iPhone 5s voor €22,50 per maand. inclusief 1000 mb’s en 150 belminuten. Ontdek hier deze aanbieding en alle andere deals van Telfort.

Back2School: Sim-only & Prepaid

Dé sim-only deal van dit moment is toch wel die van Youfone. Laten we eens beginnen met de Sim Large bundel. Een bundel waar je slechts €7,- per maand voor betaalt. Daarvoor krijg je:

  • 125 belminuten of sms per maand
  • 1250 mb data per maand
  • géén aansluitkosten
  • De eerste maand gratis

Wat een superdeal is dat! Wil je zelf alles goed kunnen vergelijken? Bekijk dan onze sim-only vergelijker. Wat betreft prepaid zijn er momenteel nu geen aanbiedingen. Wil je weten wat de voordelen en kosten zijn van prepaid? Bekijk dan onze speciale prepaid pagina.

Sim Only top deals Image Banner 728 x 90

Back2School: Losse toestellen

Qua losse toestellen is er natuurlijk enorm veel keuze. Toch zien we nog steeds dat de Iphones en Samsung toestellen enorm populair zijn onder de jeugd. Wil je het allernieuwste en beste model, dan betaal je natuurlijk de hoofdprijs. Maar wist je dat er al iPhones zijn vanaf € 149,-? En een Samsung smartphone al vanaf € 134,-. We hebben alle smartphones in een goedkoper segment voor je op een rijtje gezet. Bekijk hieronder de Samsung en Apple toestellen en ontdek ze allemaal hier

Zo zie je maar weer, er is volop keuze, er zijn perfecte aanbiedingen en dus is het wellicht nu het beste moment om te kiezen voor die eerste telefoon voor je tiener. Geniet nog een stukje van de (druilerige) zomer!