Back2School: Tijd voor een telefoon

Klaar op de basisschool? Of oud genoeg voor een mobiele telefoon?

Natuurlijk heeft u een reden om uw kind nog niet te voorzien van een mobiele telefoon. Als uw zoon of dochter nog te jong is dan kiest u er bewust voor om hier even mee te wachten. Maar aan het einde van deze zomervakantie heeft u misschien dan toch het gevoel dat u en uw kind er klaar voor zijn om een eerste mobiele telefoon te nemen. U wilt immers dat uw kind u toch goed kunt bereiken.

kind-mobiel-combiOm te beginnen zal u een keuze moeten gaan maken tussen de verschillende vormen van mobiele telefonie. Er zijn prepaid mogelijkheden waar u een beltegoed kunt toevoegen aan het toestel, of een abonnement. Dit laatste was een tijd geleden vaak veel te duur. Toch is dit tegenwoordig een stuk goedkoper geworden. Daarnaast zijn er verschillende zekerheden en beveiligingen speciaal voor kinderen. Niet te hoge kosten en altijd bereikbaar zijn hier een paar voorbeelden van. Kind-mobiel speelt hier op in door 1 van de beste aanbieders te combineren met een goedkoop en goed toestel. Ontdek hiervoor het Kind-mobiel Combi abonnement.

Zodra u en uw kind een goede keuze hebben kunnen maken in de juiste vorm van telefonie dan kunt u afspraken maken met uw zoon of dochter om er voor te zorgen dat ze bewust om gaan met hun nieuwe telefoon. Voor uw kind zal het namelijk nog echt een gadget zijn terwijl het voor u vaak om veiligheid en bereikbaarheid draait. Lees onze tips om afspraken te maken met uw kind zodat u gerust uw kind kunt laten omgaan met een mobiele telefoon.

Tot slot hopen wij van Kind-mobiel dat u een fijne vakantie heeft gehad en klaar bent voor een nieuw schooljaar met uw kind.